Suomeksi   |    På svenska   |    In English
Printworks.fi / Ajankohtaista

BLOGI: VALITSE OIKEA TARRAMATERIAALI KÄYTTÖKOHTEEN MUKAAN

Ke 01.02.2017

Tiesithän, että saat meiltä myös mainosteippaukset ja tarrat niin sisä- kuin ulkokäyttöön? Tarramateriaaleja löytyy lukuisia erilaisia käyttökohteesta riippuen, edullisesta kampanjatarrasta aina monivuotisiin tarroihin ja monentyyppisiin erikoiskalvoihin, kuten hiekkapuhallus- ja reikätarraan tai lattiatarraan. Pitkän käyttöiän takaamiseksi tarrat voidaan myös laminoida.

Valmistamme esimerkiksi niin lattiatarroja, merkintä- ja logotarroja, sisustustarroja kuin tarroja liikennevälineiden kylkiinkin, kuten linja-autoihin, takseihin ja raitiovaunuhin. Tarrat voidaan aina myös leikata haluamaasi muotoon, vain luovuuden ollessa rajana! Tarrat tulostetaan omassa Fogra-laatusertifioidussa tuotannossamme Turun Itäharjulla, vahvalla kotimaisella ammattitaidolla. Ja kaiken mitä tulostamme, tarvittaessa myös asennamme!

 

Huom! Kerrothan meille aina tuleeko tarra sisälle vai ulos, kohdistuuko siihen mekaanista rasitusta/hankausta ja suunnitellun käyttöiän, jotta osaamme suositella oikeaa materiaalia ja jälkikäsittelyitä. Me autamme ja opastamme mielellämme!

 

Tarrat kampanjakäyttöön


Lyhytaikaiseen käyttöön, esimerkiksi jaettavaksi erilaisiin tapahtumiin. Tulostusmateriaalina voidaan käyttää esimerkiksi edullista monomeerikalvoa pysyvällä tai irtoavalla liimalla.

 

Ikkunatarrat

 

Ikkunatarroissa käytetään usein monivuotista polymeeritarraa, joka voidaan tulostaa haluamasi näköiseksi. Erikoisempaa ja erottuvampaa efektiä tavoiteltaessa voidaan valita myös huurrettu kalvo, tummennettu kalvo tai jokin muu erikoiskalvo. Tavallinen tulostettu ikkunatarra pidempiaikaisessa käytössä on hyvä laminoida joko kiiltävällä tai mattalaminaatilla. Laminointi suojaa tuotetta tehokkaasti UV-säteilyltä, hankaukselta ja sään vaikutukselta. Muistathan, että myös ikkunatarrat ja -kalvot voidaan leikata haluamaasi muotoon!

 

Autotarrat

 

Autotarroihin valitaan kestävä polymeeritarra, joka kannattaa laminoida. Laminoinnilla suojataan tarra kuralta, maantiesuolalta ja pesuaineiden liuottimilta. Laminointivaihtoehtoina on kiiltävä sekä mattalaminointi. Miten voisikaan mainostaa yritystoimintaa paremmin, kuin näkymällä liikenteessä!

 

Lattiatarrat

 

Lattiatarraa voidaan käyttää asiakkaan johdattamiseen esimerkiksi messuilla ja myymälöissä, tärkeän viestin kertomiseen tai muuten vaan tehokkaana ja yllättävänä mainospintana. Lattian potentiaali mainospintana on valtava! Lattiatarra viimeistellään CE-hyväksytyllä liukuestelaminaatilla, jolloin tuote soveltuu vaativiinkin ympäristöihin.

 

Staattiset tarrat

 

Nämä toimivat hienosti kampanjatarroina, jälkiä jättämättä. Helppo asentaa ja irrottaa itse ilman erikoistyökaluja! Valikoimassamme on kahden tyyppisiä staattisia tarroja: sileäpintainen Wonder Tack, sekä edullisempi mattapintainen \"imukuppitarra\" Easy Dot, jossa on hieman enemmän pintastruktuuria.

 

 

Pyydä Katri käymään!

 

Sovi Katrin kanssa tapaaminen! Hän esittelee mielellään eri vaihtoehtoja, ja auttaa sekä neuvoo kaikissa painotuoteasioissa! Katrilta saat myös uusimmat mallimateriaalivihot!

Puh 050 435 0035
katri@printworks.fi

Printworks näkyvästi mukana Mainostiistaissa 8.11.

To 10.11.2016

Digitaalinen foliointi

To 28.04.2016

Investoimme parempaan laatuun ja nopeuteen

Ma 18.04.2016

Vahvistusta Printworksin myyntiin

Ke 06.04.2016

Digitaalinen stanssaus tasoleikkurilla

Ti 02.02.2016

Jumbo Banner -telineuutuus

Ti 17.11.2015

Fogra-sertifikaatti uudelle digipainokoneelle

Pe 28.08.2015

Uusi painoväri: Valkoinen

Pe 27.02.2015

Eduskuntavaalit 2015

Pe 16.01.2015

Varmista näkyvyys ulkona banderolleilla!

To 23.10.2014

Rantatuolit omalla printillä brändättynä kesän tilaisuuksiin!

Ke 28.05.2014

Myyntitiimimme vahvistui!

Ma 19.05.2014

KMG Printworksin sisustusnurkka

To 27.03.2014

Hälytinporttihuput

To 13.03.2014

Eurovaalitarjoukset

La 01.03.2014