Myyntipalvelu 010 3202 110 (arkisin 9-17)   |    Suomeksi   |    På svenska   |    In English
Printworks.fi / Arkkipaino

ARKKIPAINO, JOLLA ON DIGITAALINEN SYDÄN

Vaikka aineisto olisi kuinka hieno tahansa, vaatii se oikeanlaisen painopinnan ja materiaalin päästäkseen kunnolla oikeuksiinsa. Me Printworksilla käytämme moderneja koneita ja huippumateriaaleja, ja autamme valitsemaan käyttötarkoitukseen juuri sopivan ratkaisun – niin toimitusajan kuin hinnankin puolesta.
 
Käytämme vain uusinta tekniikkaa painotöissämme. Käytössämme on kaksi Canon ImagePRESS -sarjan digitaalista painokonetta, joilla voidaan tehdä edullisesti ja nopeasti suuria ja pieniäkin painosmääriä kaikille yleisimmille materiaaleille 80-400 g/m² paksuuksissa. Formaattina onnistuvat myös jopa 640 mm pitkät sovellukset, esimerkiksi 6-sivuiset A4-esitteet, vaaka-A4 -vihot tai erikoispitkät julisteet.
 
Digitaalisuuden etuja ovat myös personoinnin mahdollisuus, ympäristöystävällisyys ja tietojen ajantasaisuus. Värit toistuvat uusinta teknologiaa edustavilla digipainokoneillamme kirkkaina ja kylläisinä, ja painopinta on siisti ja muistuttaa offset-painettua. Myös valkoinen painoväri on mahdollista nykyään toteuttaa digitaalisesti, jolloin pienet sarjat ja vaihtuvan datan sovellukset voidaan tuottaa kustannustehokkaasti ja nopeasti.
 
Jälkikäsittelemme kaikki painotuotteet toiveiden mukaisesti, sillä käytössämme on laaja valikoima erilaisia jälkikäsittelymenetelmiä: mm. digitaalinen stanssaus, foliointi, erilaiset taitot, perforointi, vihko-, liima- ja wiresidonta, UV-lakkaus,  kiiltävä,- matta- ja soft touch -laminoinnit, kulmien pyöristys, rei’itys. Erikoisimpiin töihin voidaan myös tehdä pohjustuksia erilaisille levymateriaaleille, stanssauksia ja foliointeja.
Varastossamme on myös laaja valikoima erikoismateriaaleja.

Ohessa löydät muutamia esimerkkejä arkkipainotuotteistamme. Myös muut koot ja formaatit ovat luonnollisesti mahdollisia. Kysy lisää tai tule tutustumaan!
 

MUUT PAINOTEKNIIKAT

Käytämme oman tuotantomme lisäksi huolella valittuja yhteistyökumppaneita, jolloin voimme aina tarjota järkevimmän ja kustannustehokkaimman ratkaisun ilman formaatti- tai määrärajoitteita.

Offset-painaminen tulee digipainamisen sijasta kyseeseen silloin, kun painosmäärät ovat useita kymmeniä tuhansia, tai työssä on käytettävä tarkkoja CMYK-väriavaruuden ulkopuolella olevia PMS-sävyjä. Myös jotkut materiaalit ja koot soveltuvat paremmin offsetilla painettavaksi.

AJANKOHTAISTA

Voiko messuosasto olla matkalaukussa?

Suuntana Arkadianmäki? Näkyvyyttä vaalikampanjointiin

Joulukuun poikkeusaukioloajat

Tavoittaako printtimainonta diginatiivit lapset?