Myyntipalvelu 010 3202 110 (arkisin 9-17)   |    Suomeksi   |    På svenska   |    In English
Printworks.fi / Muut palvelut

SUUNNITTELUSTA LOGISTIIKKAAN

Puuttuuko painovalmis aineisto, onko aineistosi väärässä koossa tai kaipaatko laajempaa apua kampanjan toteutuksen ja läpivientiin? Anna meidän auttaa!

 

AINEISTOJEN MUOKKAUS JA SUUNNITTELU

Tarjoamme ammattitaitoista suunnittelupalvelua painotuotteillesi, on kyseessä sitten valmiin aineiston muokkaus tai kokonaan uuden suunnittelu. Nopea ja helppo ketju ideoiden siirtämiseksi päästä koneelle ja edelleen valmiiksi painotuotteiksi.

 

DIGIJULKAISU KMG E-ZINE

Monisivuisesta esitteestä tai lehdestä taittuu helposti verkossa selattava versio, jonka käyttö on helppoa ja yksinkertaista. Yleensä aineistoksi riittää sama tiedosto josta varsinainen painettu versio tehdään. Hinnoittelu on yksinkerteista, ota yhteyttä ja kysy lisää!

 

Tutustu esimerkkiin tästä.

 

LOGISTIIKKA

Toimitamme tuotteesi halutessasi suoraan asiakkaillesi tai jakelukeskuksiin, täsmällisesti ja nopeasti. Ajan ollessa kortilla saadaan toimitusketjuun kuluvaa aikaa vähennettyä, kun jakelu hoidetaan välittömästi tuotteiden valmistuttua. Osoitteet voit toimittaa kätevästi esimerkiksi Excel-tiedostona. Jakeluvaihtoehtoja on runsaasti - valitaan yhdessä sinulle sopivin!

 

 

KMG WEBSTORE -TILAUSJÄRJESTELMÄ

Tarjoamme asiakkaidemme käyttöön veloituksetta sähköisen painotuotteiden tilausjärjestelmän, KMG Webstoren. Se on helppo, yksinkertainen ja kustannustehokas ratkaisu painotöiden tilaamiseen ja aineistojen hallintaan. Aineistot ovat tallennettuna pilvipalvelimelle salatun yhteyden takana, jolloin ne ovat turvassa ulkopuolisilta ja helposti hallittavissa.

 

Vahvimmillaan järjestelmä on jatkuvien tarpeiden, kuten erilaisten lomakkeistojen, käyntikorttien ja kampanjamateriaalien tuottamisessa. Materiaalia painetaan vain tarvittava määrä ja näin varmistetaan, että käytössäsi on aina ajan tasalla olevat painotuotteet nopeasti muuttuviin tarpeisiin. Eri käyttäjätasojen kautta voi esimerkiksi jokainen yrityksen työntekijä tilata itse omat käyntikorttinsa organisaation pääkäyttäjän valtuuttamana ja hyväksymille pohjille.

Painotyön vaihe tilauksesta työn valmistumiseen ja toimitukseen päivittyy Webstoreen sitä mukaa kun työ etenee. Käyttäjä voi itse ylläpitää omia käyttäjätietojaan KMG Webstoressa, esimerkiksi muutokset toimipaikkojen tai yhteyshenkilöiden yhteystiedoissa ovat helposti päivitettävissä suoraan verkossa.

 

Ota yhteyttä ja pyydä demotunnukset!