Myyntipalvelu 010 3202 110 (arkisin 9-17)   |    Suomeksi   |    På svenska   |    In English
Printworks.fi / Suurkuvapalvelut

NÄY – JA TULE HUOMATUKSI!

Miten näkyä isosti pienellä vaivalla? Ison mittakaavan näkyminen on yksinkertaista, sillä nykypäivänä laadukkaiden värikuvien käyttömahdollisuuksia on lähes rajattomasti. Suurkuvilla tarkoitamme muun muassa julisteita, banderolleja, tarratuotteita, erilaisia kangastulosteita, point-of-sales -materiaaleja sekä muita suurikokoisia painotuotteita. Suurkuvatulostaminen mahdollistaa monipuolisen ja näkyvän viestimisen - niin sisällä kuin ulkonakin.

 

Käytössämme oleva uusin ja monipuolinen tekniikka mahdollistaa suuret koot ja monet erilaiset materiaalit: meillä onnistuvat niin juliste- ja valokuvapaperit, messutelineiden kuvavuodat, kankaat, banderollit, canvas-taulut, valokaappikalvot, tarrat kuin tapetitkin monipuolisista POS-materiaaleista puhumattakaan. Ja kaiken mitä tulostamme, tarvittaessa myös asennamme. Teippaukset, tapetit, kyltit ja banderollit, haastaviinkin kohteisiin. Kysy!

 

Useimmat tulostusmateriaalit ovat myös saatavina palosuojattuina, jolloin ne soveltuvat paremmin julkisiin tiloihin, joissa on palokuormarajoituksia. 

AJANKOHTAISTA

Voiko messuosasto olla matkalaukussa?

Suuntana Arkadianmäki? Näkyvyyttä vaalikampanjointiin

Joulukuun poikkeusaukioloajat

Tavoittaako printtimainonta diginatiivit lapset?