Printworks.fi

PRINTWORKS - PAINO PALVELUKSESSASI

Printworks on digitaaliseen painamiseen, suurkuvatulostamiseen ja messu- & displaytuotteisiin erikoistunut täyden palvelun Fogra-laatusertifioitu painotalo. Ainutlaatuisen laaja palvelumme kattaa koko painoviestinnän tuoteskaalan laidasta laitaan: painamme mm. käyntikortteja, esitteitä, kirjekuoria, lehtiä, julisteita ja pakkauksia, tulostamme tapetteja, banderolleja, mainosteippejä ja tarroja, sekä valmistamme kylttejä, rolluppeja ja monia muita messu- ja displaytuotteita. Tarvittaessa avustamme myös suunnittelussa ja hoidamme valmiiden tuotteiden jakelun perille ja asennukset kohteisiin. Saat siis kaikki tarvitsemasi graafisen alan palvelut yhdellä yhteydenotolla! Pyrkimyksenämme on aina paras mahdollinen hinta-laatusuhde, nopea toimitus ja ennen kaikkea tyytyväinen asiakas.

 

Kotimaisuus on meillä kunniassa, sillä olemme 100% suomalaisomisteinen, työllistämme suomalaisia ja pyrimme käyttämään kotimaisia materiaaleja tuotannossamme aina kun mahdollista. Sijaitsemme Turussa, toimitamme päivittäin lähetyksiä asiakkaillemme ympäri maan ja usein myös muihin Pohjoismaihin ja kauemmas.

 

Kun haluat iloisen ja asiantuntevan kumppanin toteuttamaan mitä tahansa painotuotteita ja tulosteita, ota yhteyttä – olemme valmiina sinua varten.

Tilaa painotuotteet helposti ja nopeasti Printworks Expressillä! Tuotteen valinta, ominaisuuksien muokkaus ja muiden tietojen syöttö käy vaivattomasti muutamassa vaiheessa.

KAIKKI PAINOTUOTTEET YHDESTÄ OSOITTEESTA

Arkkipaino

jolla on digitaalinen sydän

Suurkuvapalvelut

Erottuminen vaatii kokoa

Messu & Display

Monipuoliset näyttelyrakenteet

Muut palvelut

Suunnittelusta logistiikkaan

AJANKOHTAISTA

Voiko messuosasto olla matkalaukussa?

Suuntana Arkadianmäki? Näkyvyyttä vaalikampanjointiin

Joulukuun poikkeusaukioloajat

Tavoittaako printtimainonta diginatiivit lapset?