MESSUTUOTTEET

Suuntana yritykselle tärkeät messut? Tehdään osastostanne erottuva ja näkyvä, jolloin yrityksenne tavoitteet tapahtumassa on helpompi saavuttaa. Toimiva esittelyratkaisu viimeistelee viestisi ja kiinnittää huomiota.

Valikoimissamme on laaja valikoima erilaisia messu- ja promootiotuotteita, telineitä sekä näyttelyratkaisuja, joilla saadaan rakentumaan erikokoiset promootiopisteet tai messuosastot. Anna luovuudelle tilaa ja yllätä kohderyhmäsi.

Messutuotteissa tärkeitä ominaisuuksia:
–    Keveys kuljetettaessa
–    Kokoamisen helppous
–    Uudelleenkäytettävyys

Mikäli et löydä oheisesta listasta etsimääsi, ota yhteyttä. Edustamme suurimpia valmistajia, kuten Expolincia, ja kauttamme saat varmasti kaiken tarvitsemasi. Osasto voidaan rakentaa myös esimerkiksi täysin kierrätettävästä materiaalista, kysy lisää!

Suosituimpia messutuotteitamme ovat mm:

 • 4-Screen, Beach Flag -liput
 • Brochure Stand
 • Case & Counter
 • Jumbo Banner
 • Messumatto
 • Panel Frame
 • Roll Up Budget
 • Roll Up Basic
 • Roll Up Classic
 • Pop Up Basic
 • Pop Up Premium
 • Soft Image
 • Stand Up -pöytä

Roll Up -telineet

Roll Up -kuvateline on kätevä käyttää ja helppo kuljettaa mukana. Kuvavuota rullautuu rungon sisään kuljetusta varten ja on suojattuna seuraavaa käyttökertaa varten. Kuljetusta helpottaa pehmustettu kantokassi. Lisävarusteena on saatavissa valaisin.

Roll Up -varastomallistomme kattaa kolme eri telinettä: edullisin Budget on oikea valinta silloin, kun hinta on tärkein ominaisuus. Basic on tukevampi rakenteeltaan ja sen kuvavuota on on B1-paloluokiteltua kangasmateriaalia, eli se soveltuu kaikkiin julkisiin tiloihin, joissa on palokuormarajoituksia. Expolinc Classic on Roll Up -telineiden aatelia, ja rungolla on elinikäinen takuu.

Kuvavuodan näkyvä alue Budgetissa ja Basicissa on 850 x 2000 mm, Expolinc Classicissa 850×2150 mm. Saatavilla on myös leveämpiä runkoja, kysy lisää!

Beach Flagit

Lipuilla lisäät huomiota ulkotapahtumissa! Kevyet lippujärjestelmät kulkevat mukana pienessä paketissa, mutta keräävät suuren huomion. Beach Flag lippujen ainoa käyttökohde ei ole suinkaan hiekkaranta, vaan ne toimivat erinomaisesti myös keskellä kaupunkia, terasseilta myymälöiden edustoille, tai vaikka laskettelurinteessä. Lipun varsi pingottaa lipun muotoonsa, eli viestisi näkyy lippuneulokselle tulostettuna myös tyynellä kelillä.

Lippu toimitetaan oletuksena 10 kg laattapainolla. Lisävarusteena on saatavilla 15 kg laattapaino tai maapiikki, joka on suositeltava erittäin tuulisille paikoille.

Saat meiltä liput myös vanhaan telineeseen, koosta ja merkistä riippumatta.

Jumbo Banner

Jumbo Banner on kevytrakenteinen ja helposti koottava bannerikehys, joka toimitetaan kätevästi pehmeässä kuljetuspussissa. Se sopii erinomaisesti taustaseinäksi valokuvauspisteelle, messuosastolle tai myyntipisteelle.

Jumbo Banner kootaan ruuvaamalla putket yhteen, pujotetaan vuota paikoilleen, nostetaan pystyyn ja kiinnitetään jalat. Koko on säädettävissä käytettävien runkojen mukaan: leveys 147-315 cm ja korkeus 107-247 cm. Saatavilla on 2 väriä, musta ja hopeanharmaa.

Pop Up Magnetic

Expolinc Pop Up Magnetic on laadukas ja helppokäyttöinen näyttelyseinäke, joka voidaan pystyttää muutamassa minuutissa. Kuvavuodat kiinnitetään yläkulmistaan rakenteeseen ja pystysuunnassa kuvavuotien magneettinauhat napsahtavat kiinni magneettikiskoihin. Seinäkkeitä on saatavilla suorana ja kaarevana, useissa eri leveyksissä. Saatavilla on myös lukuisia lisävarusteita, joilla osasto täyttää vaativatkin tarpeet.

Saatavilla on useita versiota: Edullisin Pop Up Basic sisältää pelkän telineen ja kuvavuodat. Aktiivisille messukävijöille suosittelemme Pop Up Standard tai Case & Counter -pakkausta, jotka ovat messuosastoja pienoiskoossa! Kuljetuslaatikko toimii kätevänä messupöytänä, telineen mukana tulevat valaisimet ovat kuljetuksen ajan suojassa laukun kansiosassa, jota voidaan käyttää myös korokkeena valojen ja kuvavuotien asentamisessa.

Katso lisätietoja »

Pop Up Budget

Pop Up Budget on Expoliciä edullisempi näyttelyseinäke, joka on helppo pystyttää ja kuljettaa. Kuvavuodat kiinnitetään magneettilistoilla paikalleen rakenteeseen. Seinäkettä on saatavilla suorana ja kaarevana, useissa eri leveyksissä. Seinäkkeen korkeus on 224 cm.

Pakkaukseen kuuluu myös kova kuljetuslaatikko, joka toimii
messupöytänä. Kuvavuota messupöytään kuuluu myös pakettiin. Lisävarusteena on mahdollista tilata LED-valaisimet.

Kysy edullinen tarjous myynnistämme!

.

Messumatto

Miellyttävän joustavan messumaton päällä on miellyttävä seistä pitkä messupäivä tai -viikko. Noin 3 millimetriä paksu messumatto saadaan tulostettua juuri teidän oman brändinne mukaiseksi, ja värintoistokyky on kestävillä UV-väreillä erinomainen! Näin saadaan koko messu- tai näyttelyosasto koottua yhtenäiseksi ja lisähuomio on taattu koko osaston neliöille. Se sopii myös hyvin yritysten showroom- ja näyttelyalueille niin sisälle kuin vaikka päivätapahtumaan ulos. Materiaalista toki voidaan tehdä myös pieniä tuotteita, kuten hiirimattoja, rahanvaihtoalustoja tai lasinalusia omalla logolla.

Mattomateriaalilla on luonnollisesti B1-paloluokitus, liukastumisenestoluokitus R10 ja siinä on vesitiivis, UV-suojattu pinta. Kiinnitys tapahtuu mattoteipillä. Tehollinen rullaleveys on 150cm.

Soft Image

Soft Image -messuseinäke on mahdollisimman yksinkertainen. Voit koota useita metrejä leveän kuvaseinän alta aikayksikön, ilman hikoilua. Kuljettaminen on helppoa fiksun rakenteen ja keveyden ansiosta. Kankaalle tulostettu kuvavuota kiinnitetään kokoontaittuvaan kevyeen runkoon kätevästi tarranauhan avulla. Voit valita, käytetäänkö kuvaa etupuolella vai molemmilla puolilla.

Telinettä on saatavilla useissa eri leveyksissä käyttökohteesta ja -tarpeesta riippuen, ja siihen on saatavilla runsaasti lisävarusteita. Kysy lisätietoja myynnistämme!

Pakettiin sisältyy Expolinc Soft Image -teline ja kuvavuota. Lisävarusteena saatavilla mm. pehmustettu nylonlaukku ja valaisimet. Rungolla on elinikäinen takuu!

Case & Counter

Expolinc Case & Counter on tilava matkalaukkumallinen kuljetuslaukku, joka muuttuu laukusta tukevaksi esittelytiskiksi minuutissa.

Laukun sisällä kulkee muun muassa Pop Up Magnetic 3×3 -teline kuvavuotineen ja pari kappaletta Roll Up -telineitä ja nippu esitteitä mukanasi helposti tässä pyörällisessä kuljetuslaukussa paikasta toiseen. Irrotettavat, vankat hyllyt antavat mm. jaettaville esitteille siistiä säilytystilaa tapahtumiin. Pöytälevyn väri on tummanharmaa kivijäljitelmä.

Katso lisätietoja »