Suurkuva­tulostus

Erottuminen vaatii kokoa – suurkuvatuloste pysäyttää! Suurkuvatulostusta käytetään suurten pintojen näkymiseen, moniin kohteisiin eri tavoilla sovellettuina. Käytämme suurkuvatulostukseen uusinta tulostustekniikkaa, mikä mahdollistaa monet erilaiset materiaalit haastaviinkin olosuhteisiin. Saat meiltä myös asennuspalvelun kaikkeen, mitä tulostamme.

Valmistamme säätä ja auringonvaloa kestäviä tulosteita sisä- ja ulkokäyttöön eri materiaaleille, kuten mm. banderollivinyylille, tarroihin, julisteisiin, valokaappikalvolle, tekstiileihin sekä suoraan erilaisille levyille. Voimme tulostaa viestisi esimerkiksi kapalevylle, pleksille, vanerille, komposiittilevylle sekä kennolevylle.

Useimpia tulostusmateriaaleja on myös saatavana palosuojattuina, jolloin ne soveltuvat paremmin julkisiin tiloihin, joissa on palokuormarajoituksia. Autamme valitsemaan sopivimman materiaalin käyttökohteeseensa suunnitellun käyttöiän mukaan.

Suurkuvatulosteita ovat mm:

 • Banderollit
 • Canvas-taulut
 • Julisteet
 • Kangastulosteet
 • Kuvatapetti
 • Kyltit ja opasteet
 • Levytulosteet
 • Liput
 • Mainoskyltit
 • Magneettitulosteet
 • Roikot
 • Tarratulosteet ja teippaukset
 • Työmaakyltit
 • Valokaappitulosteet
 • Valokuvatulosteet

Aina oikea tulostus­tekniikka

Paras lopputulos saavutetaan aina käyttämällä kohteeseen siihen sopivinta tulostustekniikkaa. Käytössämme on laaja valikoima tulostusmenetelmiä, joilla takaamme, että tulosteet ovat aina värikylläisiä, valokuvantarkkoja ja kestäviä, oli kyseessä sitten paperi, kangas, tarra, kuvavuota tai suoraan levymateriaalille tulostettava tuote. Värihallitun työnkulkumme ansiosta kuvat toistuvat aina oikean sävyisinä, materiaalista riippumatta.

Jälki­käsittelyllä viimeinen silaus

Lähes jokainen suurkuvatuloste jälkikäsitellään ennen sen toimittamista tai asentamista. Käytössämme on kattava valikoima erilaisia jälkikäsittelymenetelmiä, joilla tuotamme varmalla ammattitaidolla haastavatkin tuotteet aina laadusta tinkimättä.

Tasoleikkurimme ansiosta pystymme leikkaamaan muotoon ja jyrsimään levymateriaaleja jopa 25 mm paksuuteen saakka. Pohjustus- ja laminointikoneidemme ansiosta valmistamme tehokkaasti erilaisia kylttejä ja kuvapintoja vaativiinkin kohteisiin. Kaiken kruunaa ammattitaitoinen henkilökuntamme, joiden kädenjälki näkyy jokaisessa laadukkaassa tuotteessa.

Teippaukset ja tarrat

Saat meiltä mainosteippaukset ja tarrat sisä- ja ulkokäyttöön, kuten liikkeiden ja myymälöiden ikkunoihin ja liikennevälineisiin. Tarramateriaaleja on lukuisia erilaisia käyttökohteesta riippuen, edullisesta kampanjatarrasta aina monivuotisiin kulutusta kestäviin tarroihin sekä erilaisiin erikoiskalvoihin, kuten hiekkapuhallus- ja reikätarraan tai lattiatarraan. Lue lisää tarratuotteista ja teippauksista tästä.

Julisteet

Julisteita puolestaan käytetään esimerkiksi A-ständeissä, Abribus-telineissä sekä liisteröitävissä mainostelineissä etenkin vaalien aikaan. Myös sisustusjulisteet ja valokuvatulosteet kuuluvat valikoimaamme.

Saat meiltä myös luonnollisesti julisteisiin kaikki ripustusratkaisut ja telineet, kuten A-telineet (saatavilla valkoisena ja mustana, sekä tuulisille paikoille sopiva malli), alumiinikehykset, ripustuslistat ja snap on -kehykset. Kysy lisää myynnistämme!

Banderollit ja kankaat

Banderolleilla ja kankailla saadaan helposti asennettavaa ja näyttävää mainospintaa ulos rakennusten seiniin ja tien varsille. Myös myymäläsomisteissa ja roikoissa käytetään usein erilaisia kangasmateriaaleja.

Ulkokäyttöön tarjolla on umpi- ja reikäbanderolleja, ja lippukangasta eri käyttötarkoituksiin. Sisätiloissa käytetään yleensä kevyempää polyesterikangasta tai lippukangasta jolloin valo pääsee läpi.

Erottuminen vaatii kokoa – suurkuvatuloste pysäyttää!

Kuvatapetit sisustuksessa ja kampanjoissa

Suurkuvatulosteita hyödynnetään usein erilaisissa yritysten tiloissa. Etenkin liiketiloissa ja muissa julkisissa tiloissa käytetään kuvatapetteja ja seinätarroja tuomaan elävyyttä ja vahvistamaan brändiä. Tapetti voi olla perinteistä liisterillä tai seinäliimalla kiinnitettävää mallia, tai tarrapohjaista, jonka irrottaminen käy myös ilman liimajälkiä. Hyvä esimerkiksi vaihtuviin sesonkeihin.

Lisää ratkaisuja sisustukseen löydät täältä.

Myymälät ja point of sales materiaalit

Valmistamme monipuolisesti tuotteita myymälänäkyvyyteen. Näitä ovat mm. lattiatarrat, joilla saadaan ohjattua kuluttajaa oikean hyllyn luokse tai vahvistettua brändiä myyntipisteellä. Hyllynpäädyt ja taustat voidaan tehdä magneettikalvosta, jonka kiinnittäminen ja irrottaminen on helppoa. Roikkuvat mobilet tehdään suoraan mainospahville tai kapa-levylle. Hälytinportit tehdään yleensä tulevalle kartongille suoraan tulostamalla ja ne tarvittaessa laminoidaan. Myös pahvihahmot ja muut yllättävät toteutukset onnistuvat meiltä käden käänteessä.

Kyltit ja levytulosteet

Valmistamme levytulosteita ja kylttejä moniin käyttötarkoituksiin. Valtaosan kylteistä tulostamme suoraan levylle UV-tasotulostimella, jolloin tuotantoaika lyhenee, ja jälki on näyttävää ja kestävää.

Lyhytaikaisiin ulkokyltteihin, kuten työmaakyltteihin ja väliaikaisiin opasteisiin käytetään usein kennolevyä. Pitkäaikaiseen käyttöön kannattaa valita komposiittilevy, joka kestää vuodenaikojen rasitukset.

Tyylikkyyttä tavoittelevalle on tarjolla esimerkiksi harjattu alumiinilevy, vanerilevy sekä akryylilasi, joille tulostamalla saadaan erittäin erottuvia kuvapintoja.