SISUSTUS

Sisustustuotteilla saat eloa ja näyttävyyttä moniin eri tiloihin. Ravintoloissa, toimistoissa, myymälöissä ja muissa julkisissa tiloissa, kuin myös yksityiskodeissakin, käytetään esimerkiksi kuvatapetteja ja seinä- sekä lattiatarroja tuomaan tilalle elävyyttä ja persoonallisuutta.

Sisustustarroilla saat helposti luotua seinäpinnalle vaikka kuvion tai napakan tekstin. Valokuvia on mahdollista toteuttaa canvas-tauluina, valokuvatapettina, tyylikkäinä levytulosteina harjatulle alumiinipinnalle, vanerilevylle, akryylilasille, tai perinteisesti kapalevylle ja vaikka kehystettynä.

Tilojen akustiikkaan kiinnitetään nykyään entistä enemmän huomiota. Tulostetuilla akustiikkalevyillä saat parannettua esimerkiksi neuvotteluhuoneen tai toimiston viihtyvyyttä niin akustiikan, kuin myös visuaalisuuden osalta. Levyt voidaan joko painaa suoraan tai verhota tulostetulla kankaalla.

Esimerkkejä sisustustuotteista:

  • Akustiikkataulu
  • Akryylilasitaulu
  • Alumiinitaulu
  • Canvas-taulu
  • Irtokirjaimet ja 3D-logot
  • Jääkaappimagneetit
  • Seinätarra
  • Vaneritaulu
  • Valokuvatapetti

Taulut levyille tulostettuna

Näyttävä ja luonnonmukaisuutta korostava vaneritaulu tulostetaan suoraan yleensä 12mm paksulle laadukkaalle kotimaiselle koivuvanerille. Muut paksuudet ovat myös mahdollisia tilauksesta. Vanerilevy toimii erinomaisesti pohjana myös graafisille julisteille!

Erityisen näyttävä korkeakiiltoinen akryylilasitaulu tehdään tulostamalla kuva peilikuvana akryylilasin pintaan, ja tyypillisesti kuvan päälle tulostetaan peittävä valkoinen kerros. Kiinnitysheloilla taulu saadaan tuotua pohjasta ulos mikä lisää kolmiulotteista vaikutelmaa.

Harjattu alumiinilevy puolestaan toimii hienosti mm. näyttävien mustavalkokuvien kanssa. Tätä harjattua alumiinikomposiittilevyä voidaan myös käyttää esimerkiksi keittiöissä välitilan materiaalina, tulostettuna tai ilman.

Valokuva­tapetti

Luo ilmettä tilaan suosikkivalokuvastasi, brändin mukaisesta kampanjailmeestä tai suunnittele itse tyylikäs graafinen ilme seinäpintaan, jonka tulostamme valintasi mukaan joko paperitaustaiselle vinyylitapettimateriaalille, tai tarrapohjaiselle tapettimateriaalille lähes valokuvantarkkana ja värikylläisenä. Tapetti soveltuu asennettavaksi kuiviin tiloihin ja sen paloluokitus on B1. Kumpikin materiaali ja tulostusjälki kestävät hyvin kevyttä pyyhkimistä.

Canvas-taulut

Canvas-taulussa kuva tulostetaan tukevalle kangas/canvas-materiaalille, joka pingotetaan 20 mm paksujen kiilapuukehysten ympärille. Yleisimmät koot ovat 30×30 cm, 50×50 cm, 60×40 cm ja 100×70 cm, mutta saat halutessasi myös täysin mittojen mukaan tehdyn taulun. Maksimileveys on 150 cm. Canvas-taulu on tyylikäs ratkaisu sisustukseen, ja myös hyvä lahjaidea!

Materiaaliksi voit valita joko tukevan mattapintaisen kankaan tai puolikiiltävän canvaksen, joka tekee lopputuloksesta öljymaalauksen kaltaisen.

Aineistoa suunnitellessasi, otathan huomioon aineisto-ohjeemme mukaisten leikkuuvarojen lisäksi myös kuvan taittumisen kehysten yli (kehysten syvyys n. 20 mm).

3D-logot ja irtokirjaimet

Irtokirjaimista muodostuvat logot, 3D-logot ja opasteet ovat tehokkaita ja erottuvia elementtejä seinäpintaan kiinnitettynä. Ne toimivat todellisina katseenvangitsijoina myymälöiden, ravintoloiden kuin vaikkapa toimistojenkin brändäämisessä. Materiaaleja on lukuisia, voimme valmistaa logoja ja irtokirjaimia niin alumiinikomposiittilevyistä valkoisella tai harjatulla alumiinipinnalla, akryylistä, vanerista kuin vaikkapa kapalevystä tai erivärisistä vaahto-PVC-levyistä. Levypinta voidaan ennen muotoonleikkuuta tai jyrsintää myös tulostaa halutulla grafiikalla tai värillä. Saat siis juuri sellaisen toteutuksen kuin tarvitset! Irtokirjainten kiinnittäminen on verrattain helppoa niiden keveyden ansiosta. Tarvittaessa saat asennuksen myös kauttamme.

Akustiikkalevyt

Akustiikkalevy voidaan joko tulostaa suoraan levyn pintaan, tai levy voidaan verhoilla tulostetulla kankaalla. Rakentamalla useamman akustiikkalevyn ryhmän saadaan aikaiseksi näyttäviä, ja samalla erittäin funktionaalisia toteutuksia. Jo parikin levyä neuvotteluhuoneessa tekevät merkittävän eron viihtyvyyteen.

Levyn koko on tyypillisesti 60x120cm, mutta teemme tulostettuja akustiikkalevyjä myös mittatilauksena haluttuun kokoon.