TARRAT JA TEIPPAUKSET

Toteutamme monipuolisesti erilaisia tarratuotteita eri käyttötarkoituksiin – pienistä logo- ja merkintätarroista aina suurempiin toteutuksiin, kuten esimerkiksi liikkeiden ja myymälöiden ikkunoihin, liikennevälineiden kuten kaupunkibussien kylkiin, ajoneuvoteippauksiin, kampanjakäyttöön esimerkiksi irtoavalla liimalla, lattiatarroja, sekä myös kolmiulotteisia linssitarroja, sekä erilaisia sisustustarroja.

Teippauksella vahvistat yrityksesi brändiä ja viestit tehokkaasti, on kyseessä sitten liikehuoneiston ikkunat, henkilö- tai pakettiauto yliteipattuna tai osittain peittävänä, bussien kylkimainokset, kuorma-auto tai vaikkapa vesibussin kyljet.

Tarramateriaaleja on lukuisia erilaisia käyttökohteesta riippuen, edullisesta kampanjatarrasta aina monivuotisiin kulutusta kestäviin tarroihin sekä erilaisiin erikoiskalvoihin, kuten hiekkapuhallus- ja reikätarraan, läpikuultavaan tai lattiatarraan. Pitkän käyttöiän takaamiseksi tarrat voidaan lisäksi myös laminoida, ja ne voidaan aina leikata haluttuun muotoon. Ammattitaitoinen henkilökuntamme neuvoo aina oikean materiaalin valinnassa parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

Katso aineisto-ohjeistamme apua mm. leikkuulinjan tekemiseen.

Esimerkkejä tarroista:

 • Ajoneuvoteippaukset
 • Autoteippaukset
 • Etiketit
 • Ikkunateippaukset
 • Kampanjatarrat
 • Lattiatarrat
 • Linssitarra
 • Logotarrat
 • Mainostarrat
 • Merkintätarrat
 • Sisustustarrat
 • Taxitarrat
 • Toimitilateippaukset

Ajoneuvo­teippaukset

Teemme vuosien kokemuksella teippaukset erilaisiin ajoneuvoihin. Bussiteippaukset, pakettiautojen teippaukset, logo- ja mainosteipit henkilöautoihin ja vaikka raitiovaunujen mainosteipit, kaikkia näitä olemme tehneet vuosien mittaan. Teippi valitaan pinnan muotojen ja suunnitellun käyttöiän mukaan. Saatavilla on myös PVC-vapaita ympäristöystävällisiä teippejä. Teipit voidaan laminoida kestämään paremmin mekaanista kulutusta. Ikkunapintojen yli tehtävät teippaukset tehdään yleensä reikäteipistä, jolloin sisältä näkee edelleen ulos. Kokeneet asentajamme teippaavat liikennevälineitä sovitussa paikassa esimerkiksi liikennöitsijän varikolla.

Ikkuna­teippaukset

Liiketilojen ikkunat kannattaa teipata brändisi mukaiseksi. Pysyvät teippaukset toteutetaan laadukkaalla polymeerikalvolla. Kampanjateippaukset voidaan tehdä myös irtoavaliimaisesta teipistä tai pisteliimatarralla, jonka kiinnittäminen ja irrottaminen käy käden käänteessä. Pisteliimatarrat voidaan myös käyttää useamman kerran.

Jännittäviä toteutuksia voidaan myös tehdä käyttämällä läpikuultavia tai täysin kirkkaita kalvoja, joille voidaan myös painaa ns. peittovalkoinen kerros osin blokkaamaan takaa tulevaa valoa. Huurrekalvot, kulta ja hopea ovat myös omiaan lisäämään eksklusiivista ilmettä.

Toimistoissa myös neuvotteluhuoneiden suuret lasipinnat voidaan teipata tuomaan työrauhaa ja parantamaan yksityisyyden tunnetta. Teippauksiin voidaan toteuttaa jännittäviä muotoja, tekstejä, logoja, oikeastaan vain mielikuvitus on rajana.

Lattiatarrat

Lattiatarra huomataan varmasti! Lattiatarralla vahvistat yrityksesi brändiä ja viestit tehokkaasti. Voit myös piristää asiakkaasi päivää painattamalla niihin hauskoja viestejä tai ohjata ja opastaa asiakasta liikkumaan myymälässä.

Lattiatarra voidaan kiinnittää melkein mille tahansa pinnalle ulkona ja sisällä, ja se voi olla minkä kokoinen ja muotoinen tahansa. Vahva ja tukeva tarramateriaali kestää kulutusta, ja se päällystetään lisäksi R-luokitellulla erikoislaminaatilla, joka suojaa tarraa ja karhean pintansa ansiosta ehkäisee tehokkaasti liukastumisilta.

Linssitarrat

Näyttävillä linssitarroilla merkkaat tuotteesi erottuvasti! Kolmiulotteinen linssitarra toimii hyvin esimerkiksi mainostuotteiden, työkalujen tai pakkausten merkkaamiseen. Paksu polyuretaanipinnoite tarrassa tekee siitä erittäin kestävän ja näyttävän. Linssitarra voi olla muodoltaan melkein minkä mallinen tahansa, mutta hyvin teräviä kulmia emme suosittele. Pohja voi olla valkoinen, läpinäkyvä tai jokin erikoiskalvo, kuten hopea tai kulta.