Printworks on ekologinen valinta

Printworks on ekologinen valinta

Ympäristöystävällisyys on jatkuvasti tärkeämpää alalla kuin alalla. Myös painotyöt on mahdollista toteuttaa ekologisesti. Kyse ei ole pelkästään materiaalivalinnoista tai matalista päästöistä, vaan eri asioiden summa. Tässä muutama vinkki, miten toteutat painotuotteesi ympäristön kannalta vastuullisemmin.

1. Suosi ympäristöystävällisiä painomateriaaleja

Meiltä löytyy laaja valikoima ekologisia materiaaleja, muun muassa erilaisilla ympäristösertifikaatilla varustettuja tai kierrätyskuiduista valmistettuja papereita sekä PVC-vapaita tarroja.

2. Käytä digipainatusta

Digipainossa käytetään myrkyttömiä painovärejä, ne eivät pilaa vesistöjä tai sisällä terveydelle haitallisia aineita.

Digipainatus vähentää myös materiaalihukkaa. Digipainotekniikalla voit painaa juuri sen määrän, minkä tarvitset ja personoida vaikka joka tuotteen nimellä tai esimerkiksi QR-koodilla, jolla asiakas saadaan ohjattua verkkokauppaan. Tarpeeseen painettavat esitteet eivät vanhene käsiin tai pölyty varastossa.

3. Valitse oikea painotalo

Printworks on digipainatuksen ammattilainen, ympäristöystävällisen painatuksen kolmas kulmakivi. Painokoneemme ovat EnergyStar-sertifioituja, ja niiden energiankulutus ja loisteho on minimaalisen pientä. Ammattilaisemme osaavat auttaa oikeiden materiaalien ja työtapojen valinnassa.

Olemme myös rakentamassa Printworksille Ekokompassi-ympäristöjärjestelmää, joka auttaa meitä jatkossa tekemään painomaailmasta entistäkin ympäristövastuullisemman. Myös sinä hyödyt tästä, sillä valitsemalla Printworksin, teet osasi paremman tulevaisuuden puolesta.

Ota yhteyttä, niin tehdään maailmasta parempi paikka yksi painotyö kerrallaan.

Samankaltaiset artikkelit