Uutta ilmettä toimistoihin ja liiketiloihin teippaamalla

Kaipaavatko tilasi uutta ilmettä? Talvi on loistavaa aikaa pistää liikehuoneiston sisätilojen teippaukset kuntoon. Teippimateriaaleja on nykyään monia erilaisia: pelkän tulostettavan teipin lisäksi voidaan tehdä myös erikoisteippauksia muotoon leikatuilla huurrekalvoilla, mukailla vaikkapa puun pintaa, kiveä, sekä vaikkapa kullan värisellä leikkuuteipillä toteuttaa näyttäviä yksityiskohtia, tulostustapetteja unohtamatta.

Teippi voidaan nykyään myös kiinnittää monille eri pinnoille: ikkunalasit ja autojen kyljet saavat rinnalleen myös maalatut seinäpinnat, kaappien ovet ja lattiapinnat. Lattiateippauksiin tulee aina ottaa myös huomioon liukastumisriski, jota vastaan meillä on tarjota R10/12-luokiteltuja liukuestelaminaatteja.

Teippi voidaan aina leikata haluttuun muotoon, jolloin siitä voidaan tehdä erilaisia kuvioita, mutta myös esimerkiksi tekstejä aukioloaikoihin, opasteisiin tai vaikkapa hinnastoihin. Saat meiltä asennuksen kaikkiin teippeihin, jolloin lopputulos on varmasti paras mahdollinen.

Malleja ja inspiraatiota

Malleja ja inspiraatiota toteutuksistamme voit katsoa sivuiltamme:

https://www.printworks.fi/sisustus/
https://www.printworks.fi/tarratuotteet/

Kysy lisää ja pyydä tarjous

myynti@printworks.fi tai soita 010 3202 110

Samankaltaiset artikkelit