Back to Business!

Printworksilta hiilineutraalit painotuotteet

Ympäristön hyväksi toimiminen kuuluu Printworksin jokaiseen työnkuvaan sekä työvaiheeseen. Ympäristökuormituksen minimoinnilla voidaan myös parantaa laatua sekä kustannustehokkuutta, johon pyrimme aina parhaamme mukaan.

Olemme ottaneet askeleita entistäkin ympäristöystävällisempään suuntaan. Pystymme nykyään tarjoamaan tuotannostamme 100% hiilineutraalit painotuotteet. Kun valitset Printworksin toteuttajaksi painotuotteillesi, voit olla varma, että hiilidioksidipäästöt on osaltasi hyvitetty.

Vaikka pyrimme jo valmiiksi pienentämään hiilijalanjälkeä tuotannon joka vaiheessa, syntyy materiaalien valmistuksessa ja kuljetuksessa pakostakin jonkun verran CO2-päästöjä, joihin emme voi vaikuttaa. Jatkossa laskemme ja kompensoimme nämäkin päästöt metsittämällä hukkamaita.

Kompensaatio perustuu kansainväliseen VCS (Verified Carbon Standard) -sertifikaattiin, jonka toteutusta valvoo kolmas osapuoli Verra. Sertifikaatti varmistaa, että kompensointiin käytettävät päästöyksiköt (VCU) ovat todellisia ja oikein mitattuja sekä ulkopuolisen auditointitahon toimesta vahvistettuja. Se myös vahvistaa, että päästöyksiköiden kompensaatio käytetään vain kertaalleen ja vain yhdelle taholle. Kompensaatio toteutetaan suomalaisen Reforest Oy:n kautta. Näin lopputuloksena on auditoitu ja sertifioitu 100 % hiilineutraali painotuote.

Lue lisää ympäristöohjelmastamme.

Investoimme uuteen vihkolinjaan

Tuotannossamme on pyörinyt heinäkuusta alkaen uusi vihkolinja, joka ansiosta pystymme painattamaan vihkomalliset esitteet aiempaa nopeammin, paremmalla laadulla ja merkittävästi suuremmalla kapasiteetilla kuin aiemmin. Yhdessä uuden Canonin V1000-painokoneen kanssa vihkolinja painaa, nitoo ja taittaa huippulaatuiset monisivuiset esitteet, pienistä taskukokoisista aina A4-landscape -kokoihin saakka.

Kysy lisää mahdollisuuksista ja malleja myynnistämme!

Messutuotteet ja flyerit syksyn tapahtumiin

Syksyn tapahtumakausi on käynnistynyt, jonka vuoksi on hyvä tilaisuus päivittää osaston visuaaliset elementit ajan tasalle ja miettiä uusia.

Toimitamme myös pikaisella aikataululla kaikki graafiset elementit sekä pieniin että suuriin tapahtumiin: roll upit, messuseinäkkeet, tiskit, ständit, kuvausseinät, banderollit yms. Jaettaviin esitteisiin, flyereihin ja käyntikortteihin on mahdollista loihtia tuotannossamme näyttävät erikoistehosteet, joilla erotut ja jäät kävijöiden mieliin! Mikäli varastostanne löytyy esimerkiksi vanhoja roll up -telineitä, tuotannossamme onnistuu myös pelkkä kuvavuodan vaihto.

Ota yhtyettä myyntiimme, ja suunnitellaan yhdessä juuri teidän näköinen osasto!

Alla muutamia messutuotteita erikoishinnoin (voimassa 30.9.2023 asti, hinnat alv 0%):

Roll Up Basic
Valoa läpäisemätön ja heijastamaton tekstiilinomainen kuvavuota (B1-paloluokitus
1 kpl 135 € | 5 kpl 650 € (= 130 €/kpl)
(normaalihinta 155 €/kpl)

Roll Up Basic – kuvavuodan vaihto
B1-paloluokituksella vartustettu kuvavuota. Huom! Teline toimitettava vuodan vaihtoa varten Printworksille.
1 kpl 85 € | 3 kpl 240 € (= 80 €/kpl)
(normaalihinta 90€/kpl)

Käyntikortit
Koko 90×50 mm, 300g päällystetty kartonki
300 kpl (1-puoleinen) 55 €
300 kpl (2-puoleinen) 62 €

A6-flyerit
200g päällystetty kartonki, kaksipuolinen painatus
1000 kpl 95 €
1500 kpl 130 €

Palveluksessasi kaikissa painotuote-, printti- ja messutuoteasioissa!

Mira Laitinen
mira@printworks.fi / puh 050 556 5113

Jenni Ström
jenni@printworks.fi / puh 050 435 0036

Mia Fjäder
mia@printworks.fi / puh 050 435 0035

Samankaltaiset artikkelit