Vuoden 2024 kalenterit tilataan nyt

Nyt on aika tilata kalenterit vuodelle 2024!

Kalenteri on loistava lahjaidea, olipa kyseessä sitten yrityslahja tai henkilökohtainen käyttö. Meidän käsistämme valmistuvat laadukkaat ja tyylikkäät kalenterit, joita on ilo käyttää.

Onko mielessäsi pöytäkalenteri, seinäkalenteri tai levylle painettu kalenteri? Printworksilta onnistuu nämä kaikki ja paljon muutakin. Seinäkalenteri on täydellinen valinta toimistoon tai kotiin seinälle ripustettavaksi, kun taas taskukalenteri kulkee kätevästi mukanasi minne tahansa. Pöytäkalenteri on kätevä vaikkapa työpöydälle tarjoten hyvän yleiskuvan kuukausittaisista tapahtumista ja tehtävistä.

Materiaalivalikoimamme on laaja, joten voimme räätälöidä kalenterin juuri toiveidesi mukaisesti. Voit valita erilaisista paperivaihtoehdoista sopivat. Aineiston voit toimittaa meille painovalmiina tai tilata aineiston suunnittelun ammattitaitoisilta graafikoiltamme. Kalenterin sidontatavaksi voit valita joko vihkotaiton tai teräslankasidonnan. Tarjoamme lisäksi erilaisia jälkikäsittelymahdollisuuksia, kuten laminoinnin tai foliopainatuksen, joiden avulla voit tehdä kalenteristasi vieläkin kiinnostavamman.

Älä siis odottele, vaan tilaa kalenterit vuodelle 2024 jo nyt!

Kysy lisää mahdollisuuksista ja malleja myynnistämme.

Myyntipalvelu
puh. 010 3202 110
myynti@printworks.fi

Tarjouspyyntö

Pyydä tarjous!

Samankaltaiset artikkelit