Esittelyssä Joonas, digipaino-operaattori

Esittelyssä Joonas, digipaino-operaattori

Digipaino-operaattori Joonas on Printworksin jokapaikanhöylä, joka innostuu aina kokeilemaan uutta. Painossa tähän aukeaa onneksi paljon mahdollisuuksia, etenkin jälkikäsittelypuolella, missä aika kuluu pääasiassa wirekirjojen, taittojen, käyntikorttileikkuiden, foliointien ja laminointien parissa.

Joonaksella on alalta yli 13 vuoden kokemus, josta viimeiset lähes seitsemän vuotta Printworksissa. Vaikka työ sujuu useimmiten rutiinilla, saa siitä yhä onnistumisen elämyksiä, etenkin toiminnan tehostamisesta. Joonas onkin sitä mieltä, että laiskuus on lahja, jos se auttaa keksimään parempia tapoja tehdä työt laadusta tinkimättä.

Myös siviilipuolella Joonaksen kiinnostuksenkohteet rönsyilevät. Omasta pesueesta huolehtimisen lisäksi vapaa-aika kuluu airsoftin, miniatyyrimaalauksen, jousiammunnan, kirjojen, television ja pelien parissa. Joonas on myös taitava valokuvaaja, ja jotta tekeminen ei loppuisi kesken, suoritti hän taannoin myös metallisepän perustutkinnon innostuttuaan puukkojen valmistuksesta.

Jos teillä on siis haastavia painotöitä, joihin kaipaatte uusia ideoita, niin antaa tulla. Me Printworksissa odotamme niitä innolla.

Samankaltaiset artikkelit