Näyttävät messuosastot helposti ja nopeasti!

Saat meiltä tarpeeseesi sopivan messu- tai näyttelyosaston vaivattomasti. Laajasta valikoimastamme löydät takuulla sopivat elementit osastollesi, oli se sitten pieni tai suuri, ja minkä muotoinen tahansa. Toimitamme pikaisella aikataululla kaikki graafiset elementit näyttäviin promoihin, messuosastoille kuin myös suuriin tapahtumiinkin: roll upit, pop up -seinät, tiskit, ständit, kuvausseinät, beach flag -liput, banderollit, kuvausseinät ynnä muut. Unohtamatta tietenkään osastolla tarvittavia esitteitä, flyereitä ja käyntikortteja, joihin painomme loihtii mitä näyttävimmät erikoistehosteet, joilla erotut taatusti ja jäät ihmisten mieliin!

Nyt kannattaa päivittää osasto ajan tasalle! Syksyn aikana saat lyömättömän hyvät tarjoukset myynnistämme Roll upeista ja Pop Up -seinistä 31.10. saakka:

Roll Up Budget

Valoa läpäisemätön perusvuota (ei paloluokitusta)
1 kpl 80 € | 5 kpl 385 € (= 75 €/kpl)
(norm. 99 €/kpl)

Roll Up Basic

Valoa läpäisemätön ja heijastamaton tekstiilinomaisempi kuvavuota (B1-paloluokitus)
1 kpl 135 € | 5 kpl 650 € (= 130 €/kpl)
(norm. 155 €/kpl)

Pop Up Budget

Uusi edullisempi vaihtoehto! Pakkaukseen kuuluu teline, kuvavuodat ja kova kuljetuslaatikko, joka toimii messupöytänä. Kuvavuota messupöytään kuuluu myös pakettiin.  3×3-seinäke (korkeus 240 cm) kuljetuslaatikolla/messupöydällä ja kuvavuodilla lyömättömään hintaan 990 € (norm. 1200 €)

Kysy lisää: myynti@printworks.fi tai soita 010 3202 110.

Muistathan myös, että voit täydentää messuosastosi turvallisuutta pisarasuojilla ja antimikrobisella kalvolla kosketuspinnoilla. Kaikki nämä saat meiltä samaan toimitukseen!

Katso lisää mahdollisuuksista sivuiltamme: www.printworks.fi/messutuotteet

Samankaltaiset artikkelit