100% hiilineutraaleja painotuotteita

Olemme ottaneet uusia ja merkittäviä askeleita entistäkin ympäristöystävällisempään suuntaan. Jatkossa tuotantomme on 100 % hiilineutraali, eli kun valitset Printworksin toteuttajaksi painotuotteellesi, voit olla varma, että ilmastonmuutosta kiihdyttävät CO2-päästöt on osaltasi hyvitetty. Näin kutistat myös omaa hiilijalanjälkeäsi.

Vaikka pyrimme jo valmiiksi pienentämään hiilijalanjälkeä tuotannon joka vaiheessa, syntyy materiaalien valmistuksessa ja kuljetuksessa pakostakin jonkun verran CO2-päästöjä, joihin emme voi vaikuttaa. Jatkossa laskemme ja kompensoimme nämäkin päästöt metsittämällä hukkamaita.

Kompensaatio perustuu kansainväliseen VCS (Verified Carbon Standard) -sertifikaattiin, jonka toteutusta valvoo kolmas osapuoli Verra. Sertifikaatti varmistaa, että kompensointiin käytettävät päästöyksiköt (VCU) ovat todellisia ja oikein mitattuja sekä ulkopuolisen auditointitahon toimesta vahvistettuja. Se myös vahvistaa, että päästöyksiköiden kompensaatio käytetään vain kertaalleen ja vain yhdelle taholle. Kompensaatio toteutetaan suomalaisen Reforest Oy:n kautta. Näin lopputuloksena on auditoitu ja sertifioitu 100 % hiilineutraali painotuote.

Koska haluamme korostaa ympäristövastuutamme ja tehdä voitavamme ilmastonmuutoksen hidastamiseksi, emme peri asiakkailtamme lisähintaa hiilineutraaleista tuotteista, vaan kompensoimme kaiken asiakkaidemme puolesta.

Tarjoamme myös asiakkaidemme käyttöön 100 % hiilineutraali painotuote -merkin, jolla voitte helposti viestiä ympäristövastuusta yrityksen toiminnassa.

Samankaltaiset artikkelit