Joulukortit asiakkaille ja yhteistyökumppaneille

Marraskuu alkaa olla lopuillaan ja nyt viimeistään olisi hyvä aika ottaa asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden joulukortit työn alle!

Vinkkimme joulukorttien suunnitteluun ja tilaamiseen:

📐 Valitse koko ja tyyli

Perinteinen joulukortin koko on A6 tai siitä pykälän suurempi A5. Myös neliön malliset kortit ovat suosittuja.

💌 Malli

Haluaisitko 1- vai 2-puoleisen kortin? Yksipuolinen kortti on minimalistinen ja selkeä, kun taas kaksipuolinen kortti antaa enemmän tilaa tarinallesi. Nelisivuinen kortti puolestaan mahdollistaa tilan pidemmälle tervehdykselle ja kuville.

🌈 Erikoiskäsittelyt

Erikoiskäsittelyillä voit tehdä kortistasi vieläkin juhlavamman. Laminointi antaa kortille ylellisen tunteen samalla parantaen sen kestoa. Metallinhohtoisella folioinnilla voit korostaa yksityiskohtia. Kulta, hopea vai vihreä? Kysy lisää folioiden värivaihtoehdoista myynnistämme.

🎨 Suunnittelu

Voit joko lähettää meille painovalmiin aineiston ja me hoidamme vain painatuksen tai voit valita vaivattoman vaihtoehdon ja tilata myös suunnittelun kauttamme. Ammattitaitoiset suunnittelijamme luovat kortista toiveidesi mukaisen.

⏰ Aikataulu

Jotta joulutervehdykset ehtivät perille ajoissa, kannattaa toimia pian. Mitä aikaisemmin aloitat, sitä varmemmin kortit ehtivät perille ennen joulua.

Ota yhteyttä, niin painetaan teille näyttävät joulukortit!

Myyntipalvelu
puh. 010 3202 110
myynti@printworks.fi

Tarjouspyyntö

Pyydä tarjous!

Samankaltaiset artikkelit