Uudella painokoneella uusiin sfääreihin

Canon imagePress V1000

Olemme uusineet arkkipainotuotantomme sydämen syyskuussa. Uusi digipainokone Canon imagePRESS V1000 edustaa markkinoilla täysin uutta sukupolvea, ja meille asennettu kone on ensimmäinen laatuaan Suomessa. Uuden koneen myötä painotuotteiden laatu ottaa merkittävän harppauksen eteenpäin; kone mittaa ja säätää jokaisen arkin osalta värintoiston, tasaisuuden ja kohdistuksen. Tämä parantaa huomattavasti painotöiden toistettavuutta sekä pitkien sarjojen tasalaatuisuutta. Toinen merkittävä uutuus liittyy painopinnan kiiltoeroihin, mitkä ovat uudessa koneessa minimoitu ja mattamainen painojälki on hyvin lähellä offsetia. Kolmantena tarkkuus on kaksinkertaistunut edellisestä, jolloin pienetkin yksityiskohdat ja ohuet linjat toistuvat kauniisti.

Uuden koneen myötä kasvaa myös formaatti eli käytettävä paperikoko. Voimme jatkossa painaa jopa 1,3 metriä pitkiä arkkeja 2-puolisesti, ja grammapainot käytettävissä kartongeissa ja papereissa ovat ulottuvat pitkälle yli 400 g/m2 saakka. Uusi koneemme mahdollistaa siis uusia sovelluksia, kuten 8-10-sivuiset A4-haitaritaitot ja tupla-A3 ikkunataitot (esim suuret ruokalistat tai esitteet) sekä monipuolisemmin pakkauksia, joita voidaan digipainossa tuottaa edullisesti pieniäkin sarjoja.

Automatisoitu työnkulku ja Fogra ISO-sertifikaatti takaavat asiakkaillemme aina yhdenmukaiset ja laadukkaat painotuotteet, ihan uusissa sfääreissä! Uusi painokone on myös entistäkin energiapihimpi, mikä on nykyisessä maailmantilanteessa tärkeää. Ekokompassi-ympäristösertifikaattimme myötä pohdimme kaikkia investointeja myös ympäristön näkökulmasta, mihin energiansäästö sopii oikein mainiosti.

Kysy lisätietoja myynnistämme: myynti@printworks.fi tai soita puh 010 3202 110!

Samankaltaiset artikkelit