Joulukortilla ilahdutat asiakkaita ja yhteistyökumppaneita

Jouluun on enää reilu kuukausi aikaa, mikä tarkoittaa sitä, että nyt on korkea aika tilata joulukortit. Kortti ilahduttaa ja erottuu, sillä kirjeenä kannettava kortti taatusti huomataan ja saattaa jäädä koristamaan esimerkiksi työpistettä pidemmäksikin aikaa. Saat meiltä joulukortit, niihin sopivat kuoret, sekä halutessasi myös korttien kuorituksen ja postiin saakka toimitettuna.

Vinkkejä joulukortteihin:


▪️ Yleisin korttikoko on A6 ja laajuus on useimmiten 2-puoleinen tai nelisivuinen taitettu kortti. Myös neliökortit (kortin koko 145×145 mm) ovat suosittuja.

▪️ Laajasta materiaalivalikoimastamme löytyy oikeat vaihtoehdot niin perinteisempiin kortteihin, kuin myös erikoisempiinkin: esimerkiksi läpivärjätyt erikoiskartongit valkoisella painovärillä höystettynä, samettisen tuntuinen Plike tai helmiäis- tai kullankimaltavat kartongit.

▪️ Kortit voidaan viimeistellä kiiltävällä tai mattapintaisella laminoinnilla. Saatavilla on myös miellyttävän tuntuinen heijastamaton soft touch-laminointi, mikä antaa kortille ylellisen tuntuman.

▪️ Erikoistehosteilla, kuten folioinnilla, kortista on mahdollista tehdä vielä astetta näyttävämpi! Valikoimiimme kuuluvat mm. kullan, hopean, kuparin, punaisen ja sinisen sävyiset foliot.

▪️ Viimeinen lähetyspäivä kotimaan joulukorteille Economy-kirjeenä on perjantai 16.12. ja Priority- kirjeenä maanantai 19.12. Joulukortti postimerkillä pitää lähettää viimeistään 13.12. Kuluttajille postimerkein lähetettävien korttien päivämäärät näet postin sivuilta.

Tarjous! A6-joulukortit painettuna kotimaiselle 330g MetsäBoard Primelle alk. 45 € / 100 kpl

Ota yhteyttä myyntiimme ja suunnitellaan yhdessä juuri teille sopivat joulukortit! Soita puh. 010 3202 110 tai lähetä sähköpostia myynti@printworks.fi

Samankaltaiset artikkelit