Teippaukset kevään tullen kuntoon!

Kevään tullen teippaukset kuntoon!

Nyt on aika laittaa ajoneuvojen ja ikkunoiden teippaukset kuntoon. Teippaamme niin yrityksesi pienemmät kuin isommatkin ajoneuvot brändin mukaiseksi: pienet logotarrat ikkunaan tai oviin, kuin myös suuremmatkin pinnat. Myös liikehuoneistojen katutasojen näyteikkunat ovat nyt ajankohtaisia kelien kääntyessä keväisiksi. Materiaaleja ja toteutustapoja on lukuisia, lue lisää sivuiltamme: www.printworks.fi/tarratuotteet

Saat meiltä monipuoliset teippaukset asennettuna sekä tarvittaessa myös apua suunnittelussa ammattilaisten auttamana.

Ota yhteyttä myyntiimme: myynti@printworks.fi tai soita 010 3202 110 niin laitetaan teippaukset kerralla kuntoon!

Kylteillä pitkäkestoista näkyvyyttä

Toteutamme pitkällä kokemuksella kaikenkokoisia kylttejä ja opasteita. Aukioloajat oven viereen, kadun varteen huomiota herättävä, tai vaikka uuden asuinalueen jättimäinen mainoskyltti – nämä onnistuvat meillä kaikki.

Valtaosan kylteistä tulostamme suoraan levylle UV-tasotulostimella, jolloin tuotantoaika lyhenee, ja jälki on näyttävää ja kestävää.

Lyhytaikaisiin ulkokyltteihin, kuten työmaakyltteihin ja väliaikaisiin opasteisiin käytetään usein kennolevyä. Pitkäaikaiseen käyttöön kannattaa valita komposiittilevy, joka kestää vuodenaikojen rasitukset. Olennaista onkin tietää suunniteltu käyttöikä ja muut rasitukset, jotta lopputuloksesta saadaan paras mahdollinen.

Pyydä tarjous kylteistä soittamalla 010 3202 110 tai sähköpostitse myynti@printworks.fi

Ota meihin yhteyttä, ja autamme sinua mielellämme valitsemaan oikean ratkaisun kaikenkokoiseen näkyvyyteen!

Mira Laitinen
mira@printworks.fi / puh 050 556 5113

Jenni Ström
jenni@printworks.fi / puh 050 435 0036

Samankaltaiset artikkelit