Markkinointi­tuotteet kiinteistön­välittäjille

Markkinointituotteet kiinteistönvälittäjille

Esittelyihin valikoimistamme löytyy näppärät ja tukevat kokoontaittuvat esittelytelineet, jotka on helppo kantaa mukana. Telineet saadaan aina teipattua yrityksen ilmeen mukaisiksi johdattamaan asiakkaat näyttöön.

Kerroksiin ja hisseihin voi tehdä esittelystä tai vaikkapa ostotoimeksiannosta muistuttavan tarran, joka on helppo kiinnittää ja tarpeen päättyessä myös irtoaa vaivattomasti ilman liimajälkiä, kun materiaaliksi valitaan joko staattinen tai pisteliimainen kalvo. Liiketilojen ikkunoihin saat meiltä ”myytävänä” ja ”vuokrattavana”-julisteet haluttaessa vaikka koko ikkunan kokoisena, ja materiaaliksi voidaan valita myös repeämätön synteettinen paperi, joka kestää useammankin käyttökerran ilman ongelmia.

Oletko etsimässä toimeksiannosta asiakkaallesi myytävää asuntoa? Kohdealueen postilaatikoihin ja rappukäytäviin jaettavaksi saat meiltä joustavasti flyerit ja lehtiset, ja tarvittaessa myös perille jaettuna esimerkiksi osoitteettomana suorapostituksena.

Esittelyssä tarvittavat käyntikortit sekä kohde-esitteet painamme ripeästi vankalla kokemuksella, ja kun halutaan eksklusiiviseen kohteeseen hieman ”parempaa pintaa”, löytyy jälkikäsittelyvalikoimistamme taatusti erottuva ja kohteen arvoa kohottava ratkaisu.

Teemme ja asennamme ulkokäyttöön erilaisia kylttejä mm. pienistä tonttien myyntikylteistä suuriin uudiskohteisiin ja rakennustyömaille ennakkomarkkinointiin. Mitä tärkeämpi kohde, sitä merkityksellisempää on, että se näkyy kauas ja erottuu edukseen. Myös ajoneuvoihin tarvittavat teippaukset onnistuvat meiltä, joko pysyvästi laadukkailla laminoiduilla teipeillä tai tilapäiseen käyttöön helposti kiinnitettävillä magneettikalvoilla. Lisäksi toteutamme pitkällä kokemuksella ja parhaalla laadulla toimistojen teippaukset, kuvatapetit tai tulostetut akustiikkalevyt seinien piristykseksi sekä kuvapinnat useilla materiaalivaihtoehdoilla suoraan kohteisiin.

Ota yhteyttä myyntiimme puh 010 3202 110 tai myynti@printworks.fi ja keskustellaan lisää! Tapaamme mielellämme niin etäkokouksessa kuin maskitustenkin.

Samankaltaiset artikkelit