Meillä on Avainlippu!

Suomalaisen työn liiton myöntämä Avainlippu on merkki suomalaisesta työstä. Sen voivat saada Suomessa valmistetut tai tuotetut palvelut ja tuotteet, joissa on riittävän korkea kotimaisuusaste ja kotimainen omistus. Tämä tuttu merkki löytyy nyt myös Printworksilta! Se kertoo, että painotuotteemme ja niihin liittyvät palvelut tehdään vastuullisesti Suomessa, ja ne työllistävät ja hyödyttävät suomalaista yhteiskuntaa.

Ohjaamme ja opastamme asiakkaitamme myös materiaalivalinnoissa ja painomateriaalien alkuperästä. Valikoimissamme on erikseen Suomessa valmistettuja paperi- ja kartonkilaatuja, joita käyttämällä lopputuotteen kotimaisuusasteessa päästään lähelle sataa prosenttia. Samalla logistiikan päästöt pienenevät, mikä vähentää myös ympäristön kuormitusta.

Avainlippu-merkki onkin vain yksi meille myönnetyistä vastuullisuustunnustuksista: Ekokompassi-ympäristöjärjestelmä ohjaa ympäristöä mahdollisimman vähän kuormittavaan toimintaan, minkä lisäksi Printworksin valmistamat painotuotteet ovat 100 % hiilineutraaleja.

Painotuotteessa korkea laatu ja erottuvuus on kaikki kaikessa. Siksi ei ole yhdentekevää, miten ne tehdään, millä ne tehdään ja kuka ne tekee. Me teemme ne ylpeydellä Suomen Turussa. Valitse siis todistetusti ympäristöystävällinen ja kotimainen painotuote. Teet samalla palveluksen Suomelle ja ympäristölle – itsellesi.

Samankaltaiset artikkelit