Uutuus! Messumatto myymälään tai messuosastolle

Kevät tekee tuloaan huhtikuun vaihtelevin kelein, mutta aika on kuitenkin suunnata katse kevääseen ja kesään. Voimmekin ylpeänä esitellä taas uutuuksia, kuten tulostettavan messumaton! Ihana, joustava messumatto, jonka päällä on mukava myös messuosastolla työskentelevän olla pitkä messupäivä tai -viikko. Noin 3 millimetriä paksu messumatto saadaan tulostettua juuri teidän oman brändinne mukaiseksi, värintoistokyky on kestävillä UV-väreillä erinomainen! Näin saadaan koko messu- tai näyttelyosasto koottua yhtenäiseksi ja lisähuomio on taattu koko osaston neliöille.

Messumatto käy nimensä mukaisesti messuille ja sitä voidaan käyttää useita kertoja. Se sopii myös hyvin yritysten showroom- ja näyttelyalueille niin sisälle kuin vaikka päivätapahtumaan ulos. Materiaalista toki voidaan tehdä myös pieniä tuotteita, kuten hiirimattoja, rahanvaihtoalustoja tai lasinalusia omalla logolla.

Tulostettava messumatto Fotoboden on UV-tulostettava vinyylimatto kampanjaluonteiseen käyttöön sisälle ja ulos. Mattomateriaalilla on luonnollisesti B1-paloluokitus, liukastumisenestoluokitus R10 ja siinä on vesitiivis, UV-suojattu pinta. Kiinnitys tapahtuu mattoteipillä. Tehollinen rullaleveys on 150cm.

Samankaltaiset artikkelit